MOMENTS To Focus On Fotografie

Twee fotografen voor het mooiste resultaat!Surprise fotoshoot: TOETERS & BELLEN

Het concept van MOMENTS To Focus On.

Boek een TOETERS & BELLEN surprise fotoshoot en geef je kinderen de tijd van hun leven! Ze worden verrast met lekker eten en mogen los gaan met de gekste accessoires die in de suprise box worden gepresenteerd. Elke fotoshoot is anders en op uw wensen aan te passen. De fotoshoot vindt normaal gesproken plaats in onze fotostudio in Houten, maar indien gewenst kunnen wij de fotoshoot ook bij u thuis houden of in uw tuin (afhankelijk van de grootte van uw huis/tuin). Op onze social media kunt u nog meer voorbeelden en filmpjes vinden van Toeters & Bellen fotoshoots die wij gedaan hebben.

De Toeters & Bellen surprise fotoshoot is het leukst voor kinderen van ca. 3 t/m 6 jaar. Als er twee kinderen zijn en de een is wat ouder, dan werkt het concept ook goed, want het enthousiaste van de jongste werkt dan aanstekelijk op de oudste.


 Prijs: €275,-* voor een fotoshoot met 1 of 2 kinderen. Voor deze prijs krijgt u:

  • 15 foto's digitaal aangeleverd (zwartwit en/of kleur, naar inzicht van fotograaf).
  • Wij regelen elke fotoshoot iets lekkers te snoepen, eten en drinken voor de kinderen.
  • Als er iets te snoepen overblijft, mag dit uiteraard mee naar huis.
  • De kinderen krijgen een écht Toeters & Bellen diploma mee naar huis. Leuk als extra aandenken!

*Heeft u meer kinderen of specifieke wensen? Geen probleem, wij maken een prijs voor u op maat.  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@momentstofocuson.com of per telefoon: 06-18 06 97 46.

VOORWAARDEN

* De prijs is gebaseerd op een fotoshoot in de provincie Utrecht. Daarbuiten kan er een meerprijs gevraagd worden voor de reiskosten. Uiteraard wordt dit op voorhand met u gecommuniceerd.  Wilt u meer dan 2 kinderen op de foto? Laat het ons weten en dan maken wij een prijs op maat.

* De surprise box die wij de kinderen overhandigen is om een verrassingseffect te creëren waar leuke foto's uit voortvloeien. De doos en de inhoud daarvan nemen wij na de fotoshoot weer mee. Alle attributen die gebruikt worden tijdens de fotoshoot mogen dus niet behouden worden. Behalve de hygiëne producten, zoals rietjes. 

* Op al onze fotoshoots zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, welke u op elke pagina kunt downloaden.


Boek nu!