MOMENTS To Focus On Fotografie

Twee fotografen voor het mooiste resultaat!Nostalgia: de nostalgische 70s, 80s & 90s fotoshoot 

Wij zijn nogal nostalgisch aangelegd en daarom hebben wij het concept Nostalgia bedacht. Met deze fotoshoot kan je alleen of met je vrienden op de foto in de stijl van de jaren 70, 80 of 90. Hoe leuk is dat!

Deze fotoshoot is ook leuk om cadeau te doen voor een jubileum, verjaardag of als activiteit tijdens een vrijgezellenfeest. Voorafgaand aan de fotoshoot krijg je een vragenlijst waarin je jouw herinneringen of affiniteit met de desbetreffende decennia kan aangeven. Met deze informatie kunnen wij jouw nostalgische ervaring nog persoonlijker maken!

Je vindt meer foto's in onze fotogalerij en onderaan deze pagina.


Jaren 70

Of je nu opgegroeid bent in de jaren 70 of gewoon fan bent van de 70s stijl; de 70s fotoshoot kan voor jong en oud. De kleding, de kapsels, het meubilair...wat zag er nou niet fantastisch uit in de jaren 70! De muziek was te gek. Denk aan ABBA, de Bee Gees en de musical Hair. Ook die warme oranje gloed kunnen wij terugbrengen in je foto's. We love it!

Jaren 80

De jaren 80. Wat waren ze toch fantastisch! Madonna, Wham, Michael Jackson, de Dolly Dots. Van wie had jij posters boven je bed? En waar speelde je mee? Had je Popples, Fantasy stickers, Droomtelefoon, een viewmaster of modewijzer. En dronk je Tjolk, of was je al oud genoeg voor Coebergh? De mode en make-up waren uitbundig en lenen zich dus uitstekend voor een fotoshoot. Wil jij in de stijl van Madonna of de Dolly Dots op de foto, of juist meer glam als de Golden Girls of Dynasty? Geef ons je wensen aan en wij maken er een leuke ervaring van met mooie foto's als resultaat.
Jaren 90

Was jij skater of gabber? Fan van de Spice Girls of was je meer goth. Ook de jaren 90 heeft vele gezichten.  De mode was niet altijd even flatterend. Want ken je MAG-schoenen nog? Maar het roept wel die lekkere nostalgische gevoelens van de 90s op. Wat een heerlijke muziek was er toch. Elk genre was goed vertegenwoordigd. Van boybands tot happy hardcore, r&b, rap/hip hop, rock en punk. En de technologie veranderde razend snel. In dit decennia staat de cd centraal. Welke was jouw favoriet?

Hygiëne

Je kan er bij ons gerust op zijn dat alles wat je aantrekt schoon is. Alle kleding die je van ons leent wordt na elke fotoshoot gewassen. De sieraden worden gedesinfecteerd en in de ultrasoon gereinigd. Schoenen behandelen wij met een speciale schoenenspray. Make-up kwasten en sponsjes worden natuurlijk ook na ieder persoon schoon gemaakt. 

Tarieven

 Je kan een Nostalgia fotoshoot boeken vanaf €240,-*. Hiervoor krijg je:

  • Een gezellige fotoshoot van ca. 2 uur vol met nostalgische herkenning en jeugdsentiment voor max. vijf personen.
  • Tien professioneel bewerkte foto's (zwartwit en/of kleur naar inzicht van fotograaf).
  • Kleding en accessoires van ons te leen tijdens de fotoshoot.
  • Advies bij  het stylen van haar en het aanbrengen van make-up.
  • Foto's worden digitaal aangeleverd.
  • Geef je de Nostalgia fotoshoot cadeau? Voor €15,- lever wij de foto's bij de cadeauontvanger af op 1 USB-stick in leuke cadeauverpakking. De overige deelnemers krijgen de foto's een aantal dagen later per mail verzonden. Zo hebben jullie een goed excuus om nog een keer bij elkaar te komen om de foto's samen te bekijken en na te genieten. Hoe gezellig is dat!

*Zijn er meer dan vijf personen waarmee jij herinneringen wilt ophalen en vastleggen? Vraag dan hier je offerte aan:

Offerte


Ervaringen van klanten

`We hebben een geweldige 90's shoot gehad. Ontzettend leuk, prachtige foto's en een geweldige ervaring.' #dikketip

`Dank dank dank dat jullie ons zo kunnen ontroeren.' 

Nostalgia 90s shoot (1)
Nostalgia 90s shoot (1)
80S 6
80S 6
_LIN3861
_LIN3861
80S 3
80S 3
70s-3
70s-3
Nostalgia 90s shoot (16)
Nostalgia 90s shoot (16)
_LIN3765
_LIN3765
_LIN3829
_LIN3829
Nostalgia 90s shoot (12)
Nostalgia 90s shoot (12)
80S 1
80S 1
_LIN3920
_LIN3920
70s-4
70s-4
80S 2
80S 2
80S 4
80S 4
_LIN3820
_LIN3820