MOMENTS To Focus On Fotografie

Twee fotografen voor het mooiste resultaat! • 20230827-19-46-17-_NR43581
 • 20230915-14-20-42-_DSC3657-bewerkt-2
 • The MOMENTS receptie_133
 • The MOMENTS_19
 • 20230630-22-33-00-_DSC1724
 • _7R30614-Verbeterd-NR
 • The MOMENTS receptie_015
 • The MOMENTS_04
 • _DSC1237
 • Gemeentehuis MOMENTS 9
 • The MOMENTS 5
 • Bruiloft 20220715 (2)
 • _7R30844-Verbeterd-NR
 • Kerk MOMENTS 58
 • MOMENTS 5

Bruiloft fotografie

Als je ons boekt voor je bruiloft, dan komen wij altijd met z'n tweeën.  Het voordeel van het werken met twee fotografen is dat wij in dezelfde tijd verschillende momenten kunnen vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan 'de kus' tijdens de ceremonie en tegelijkertijd de reactie van ouders/vrienden. Daarnaast bieden wij ook videografie (incl. drone beelden) aan. Waarom je voor ons zou moeten kiezen voor je bruiloft? Hieronder lees je meer. 

Bruiloftpakketten/tarieven

Scroll naar beneden voor meer gave foto's!

 

Onze stijl

Wij houden van stoere, eigentijdse fotografie. Onze perspectieven zijn net even anders en wij staan open voor 'out of the box' foto's. Geen idee is ons te gek, dus leg het gerust aan ons voor. Onze foto's zijn meestal contrastrijk, waardoor ze er echt uitspringen. Wij zullen altijd zowel kleur- als zwart-/witfoto's afleveren. Heb je andere specifieke wensen? Laat het ons weten. Wij staan overal voor open, maar passen de ideeën wel toe in onze eigen stijl.

The MOMENTS

Onze missie is om gedurende de gehele tijd dat je ons geboekt hebt, naast de fotoshoot om, de spontane momenten vast te leggen. Of zoals wij ze noemen, The MOMENTS. Wij staan erom bekend om juist die speciale momentjes tussendoor, als men zich onbespied waant, vast te leggen. Dat is nog een voordeel van het inhuren van een duofotograaf. Vaak zijn mensen gefocust op de fotograaf die dichtbij staat en merken ze de tweede fotograaf niet eens op. Hierdoor kunnen wij jullie en jullie gasten spontaan en relaxt op de foto zetten. Wij leggen alle momenten vast, tenzij jullie ons specifiek aangeven iets niet op de foto te willen.De gasten

Wij houden meer van spontane foto's dan van geposeerde foto's met vrienden. In dit geval bedoelen wij met geposeerde foto's de standaard foto's waarbij mensen naast elkaar gaan staan en lachen. Wij krijgen nog wel eens verzoeken tijdens de bruiloft van mensen (niet alleen van het bruidspaar, maar ook van gasten) die graag met elkaar op de foto willen.  Dit kost tijd en gaat ten koste van de echt mooie momenten die wij kunnen vastleggen. Denk er van tevoren goed over na met wie jullie op de foto willen. Wij kunnen dat dan integreren in jullie fotoshootsessie, waardoor je echt mooie foto's krijgt met je vrienden/familie. Zoals al vermeld in het artikel hierboven, leggen wij jullie familie en vrienden gedurende de dag spontaan vast.  Jullie krijgen dus sowieso mooie foto's van je gasten. Daarnaast maken wij ook altijd een groepsfoto.

Tip

Niets is vervelender dan een uitstekende hand met een mobiele telefoon op je trouwfoto en vervolgens ook nog een foto van je bruiloft op social media te zien, voordat jij zelf de kans hebt gehad iets te posten . Daarom adviseren wij altijd om je bruiloft, of in ieder geval de ceremonie telefoonvrij te houden. Je kan dit bijvoorbeeld op je uitnodiging zetten. Vraag je gasten om hun telefoons op te bergen tijdens de ceremonie. Die mooie foto's worden door ons wel gemaakt ;)

Hoe gaan wij te werk?


Love shoot

Ook een love shoot of after-wedding fotoshoot behoort tot de mogelijkheden. Bij sommige van onze pakketten is dit zelfs inbegrepen! Wil je foto's van zo'n love shoot zien? Ga dan naar onze fotogalerij. Benieuwd naar onze tarieven en pakketten? Klik dan hier.

Reviews van klanten

`In één woord; top! Omdat ze met z'n tweeën zijn wordt er geen moment gemist.
Onze wens was vooral spontane foto's van de dag en niet de van die ongemakkelijke geforceerde foto's.
Dat kan je wel aan hun over laten.'

`Een duo fotografen dat werkelijk alle momenten van je onvergetelijke momenten weet te vangen. Blij met deze keuze.
Eigentijds, creatief, blijdschap, ontroering, humor, alles zit erin!'


Lees ook onze blogposts voor nog meer foto's. 

Blog